søndag 19. oktober 2008

Strikkehelg i Tigerstaden

Denne veka har vore travel på jobb. Ikkje på den måten at der har vore mykje å gjere på jobb, men har vore på reisefot to gongar denne veka. Så der er nok nok å hengje fingrane i imorgon.

Fyrst byrja eg veka med ein travel mandag på kontoret, alt måtte jo vera klart til eg skulle på kurs på Sola i to dagar. Heimturen frå kurset var ei historie for seg, men kan seie såpass at den var 3 timar forsinka...
Torsdagen var på kontoret, var så hektisk at eg gløymte heilt at lunsj er noko vi pleie ete rundt 11, men fekk ein roleg lunsj med den nye vikaren vår ca 12:30.

Fredagen var det avgarde igjen. Denne gongen var det samling på BI i Nydalen (Oslo). Veldig grei samling syns eg, for ellers hadde eg sikkert ikkje forstått utrekningane vi kan forventa på eksamen. Etter samlinga hadde eg valgt å bli i Oslo og besøkja ei kjempe god venninne som har blitt sambuar i Bærum.

Det var dessverre altfor lenge sidan sist eg hadde besøkt Camilla, så hadde eg ikkje gjordt det denne gongen så hadde eg fortjent å bli dumpa som venninne.

Eg blei henta av Elling (typen til Camilla) utanfor BI Nydalen i ein rimleg smekker sportsbil (BMW Z3). Så ankom Bærum i stil syns eg :) Der kom eg til duk og dekka bord. Nylaga, heimelaga, sinnsjukt god pizza (terningkast 10). Då kom helga og la seg over meg som eit tjukt og kjempegodt teppe :) Helga har ellers bestått av alt som er kjekt. Frå strikking/preiking/tredrikking til byvandring/shopping/fotografering.

Som de kanskje ser frå bileta så var eg og Camilla på Operaen i Oslo i det fantastisk flotte været idag (søndag). Vi hadde begge med kamera, og den bygningen er bygd for å fotograferast. Vi falt då veldig for fotografering av refleksjonar i vindaugene på bygningen. Øverst er Camilla og litt over til venstre er meg.

Av bilete under ser de og at været var absolutt upåklageleg i Tigerstaden idag. Bilete håpar eg og skal inspirere folk til å ta ein telefon til nokon det er lenge sidan dei har snakka med. Hausten er ei flott tid å ringa nokon og preika om gode tider.

Framleis God Haust til alle og lukke til med Julestrikkinga :)

3 kommentarer:

Tove sa...

Jeg synes det fine været så ganske ekkelt ut, er det høst skal det regne og blåse *prøver å overbevise meg selv om at jeg har rett*

Hanne sa...

Virker som om du hadde en fin Oslotur, ja :-)

Stilige bilder fra Operaen.

Irene sa...

Stilige bilder, og enig med du om samlingen. Hadde ikke skjønt en pøkk om vi ikke hadde vert der.