torsdag 15. juli 2010

Ingenting muffins

Er det nokon som er i vinden for tida, truleg over heile verda, så er det muffins. Har alltid likt dei amerikaske ekstravagante muffinsane, men klarar eg å laga noko liknande? Har mine tvil, men utan å prøva så får eg det iallefall ikkje. Så jakten på muffinsoppskrifter var i full gong.

Har funne fleire bloggar der ute med mangen flotte muffinsoppskrifter. Har til no prøvd 4 muffinstypar frå Pickles.

Nr 1: Sitronmuffins med valmuefrø - veldig god muffins, ufatteleg luftig. Neste gong må eg laga desse i større muffinsformer, dei var så gode men så luftig at ein liten muffins blei for liten.

Nr 2: Bananas bringebærmuffins - men med bjørnebær. Følte meg veldig sunn når eg laga desse, like så når eg spiste dei. Dei var skikkeleg gode og veldig mettande. Fancy frukost med stor kopp te. På bilete, underst.

Nr 3: Rabarbramuffins uten like - endeleg har eg fått laga noko med rabarbra, og desse muffinsene var perfekte. Desse skal eg prøva å laga igjen, men sidan rabarbera er langt mellom kvar gong ein får tak i så skal eg prøva med annan frukt. Kanskje epler neste gong.

Nr 4: Kokos og lime-muffins - dette var muffinsen som berre såg så imponerande ut at dei måtte testast. Ein vaksen muffin med skikkeleg flashy topping. Den var like god som den ser ut, men ein muffins held lenge. På bilete, øverste.

Tusen takk til Pickles, kjem nok til å prøva fleire av muffinsoppskriftane deira plutseleg. Men skal prøva oppskrifter frå andre bloggar og. Tek gjerne imot forslag til bloggar å sjekke og :)

7 kommentarer:

Tove sa...

Men fikk vi noe invitasjon til muffinsmaking? Neida! *fornærmet snøft*

Hege sa...

Flott stikk under her, og for noen nydelige muffins. Meg vil også ha ;)

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :)
Fortsatt god sommer :)

Ps... kult bekreftelsesord da... winks ;)

Tina sa...

Ojoj disse hørtes jo kjempegode ut. Så flott at du delte dine meninger med oss andre! ..og takk for koselig kommentar på bloggen min ;)

Birkus sa...

Jeg har vært så heldig og få smake på muffinsene, og de smaker veldig godt.
Og Tove, det var en til deg og, men du var ikke på jobb den dagen....

Tove sa...

Hrmpf. Det er da utgjort at jeg skal bli syk når det vanker muffins på jobb... Akkja, sikkert like greit ettersom jeg ikke har gitt opp håpet på at bikinisesongen skal komme! *ler*

mono sa...

Dette så godt ut! =)

mimouna sa...

Mmmm, nå fikk jeg lyst til å bake!Det så deilig ut!