søndag 24. august 2008

Ny bolero

Eg blei medlem på Ravelry ein gong i mars iår. Noko av det fyrste eg gjorde var å sjekke strikkeoppskrifter, spesielt dei som var gratis. Det tok ikkje lang tid før eg fant oppskrifta til denne boleroen, Cloud Bolero av Ysolda Teaque. Den blei nesten like kjapt lagt til favorittar. Så det einaste som gjenstod no var å finne eit garn som passa for oppskrifta og pinne nr 8.

Så her ein kveld, etter eg hadde lagt meg, kom eg på eit prosjekt eg eigentleg hadde gitt opp som kanskje hadde garn som kunne fungera fin fint... Og det gjorde det (pinne 8-9mm) og fargen viste eg jo at eg likte :)

Dagen etter så kasta eg meg over det gamle prosjektet og rekte det opp og la opp dei fyrset 50 m og så var der "ingen" veg tilbake. Etter ca 4 kveldar med strikking så var eg ferdig. Hadde eg hatt litt meir garn hadde eg kanskje laga 1-2 mønsterrandar til, men boleroen blei fin utan og den :) På bilete har eg knytt den i halsen med silkebånd, men kan jo bruka brosje eller knapp og såleis dresse den opp og ned.

For dei som lurar så ende eg til slutt med å strikka boleroen i Garnstudios Eskimo, mørke brun. Mønsteret var enkelt og greitt og ganske kjekt å strikka. Likar veldig godt at oppskrifta åpnar for å laga boleroen i størrelsane xs - xxl, veldig positivt. Terningkast 6 for denne.

3 kommentarer:

Tove sa...

Knallfin! Siden sløyfen er optional kan den lett tilpasses ethvert antrekk både til hverdags og fest!

Veronica sa...

En flott bolero! :o)
Du kledde den og den var utrolig fin med den brune sløyfen du hadde da du brukte den i dag.

Irene sa...

Enig med de andre her, den var kjempeflott.