tirsdag 11. november 2008

Vi VANT!!!

I forrige veke så lufta ein kollega interessen for å reise på Quiz ved vekas ende... Så fredag 7. november gjekk vi ein liten gjeng kollegare ut etter jobb. Fyrst middag og så Quizen på Ricks'. Vi byrja med rimleg ok scores dei fyrste 3 kategoriane; James Bond, things involving the word Kiss og Random Crap. For dei som ikkje har vore på Quizen på Ricks' torsdagar og fredagar så vert dei holdt av Anthony Hill frå Australia. Etter dei fyrste 3 kategoriane så låg vi ikkje meir enn 4 poeng bak leiaren. Siste kategorien er alltid musikk, og denne gongen hadde ikkje eg stort å stille opp med, men HELDIGVIS for oss alle var Tove med til byen rett etter jobb istaden for å reise heim og slappa. Tove RULER på musikk, iallefall på 80- og 90-talls musikk (det seie ho sjølv). Denne pokalen er til deg Tove!!!

1 kommentar:

Tove sa...

Oooooh!
Folk kan si hva de vil om forskjellige musikktyper, men erfaring viser at så lenge kunnskapen rundt det fører til noe godt (dvs seier i quiz) blir du ihvertfall ikke disset for det! Hva som hadde skjedd om det hadde kommet frem i andre sammenhenger er jeg litt mer usikker.... *glis*

Når det er sagt, så kom vi også langt pga de kollektive James Bond kunnskapene (hvor jeg bare bidro med å være sekretær...)