søndag 21. februar 2010

Gått i hi...

...iallefall så har eg veldig lyst til å gå i hi. Men sjølv om eg har virka veldig lite aktiv så har eg vore det, men der er mangen kjente på jobb som har vore travelt opptatt på soverommet og så... Her går det hovudsakleg i strikking av babyting, og så lenge det ikkje er levert den vørdene mor så bloggar eg ikkje om det heller.
.
Har levert ei babyjakke til no til Anna som fekk ein gutt 11. februar. Eg har laga Tora Frøseths Lille vinkel i Pickles Abuelita Baby Merino. Eg hadde restar etter å ha strikka Tora Frøseths Kjole til lillesøster i grønn og orange. Resten av orangefargen min blei levert til Lise og hennar Levinasjal-prosjekt, det viste seg nemleg at eg hadde korrekt orangefarge :)


Ellers er der fleire babyar på veg og strikkepinnane brukar eg så det nesten luktar svidd i sofakroken min :) Etter kvart som at ting er levert så skal dei komma i bloggen.

Ellers hadde eg ein liten produksjon av inne-strikke-sko som dei er valgt kalt. Før jul blei eg delvis utfordra til å gje vekk eit par, noko eg fram til dess ikkje hadde klart då eg syns dei er så gode å ha på seg. Men eg tok utfordringen og lodda vekk eit par mot kommentar i bloggen. Paret i svart og spettet lilla er gevinsten og på foten til Iryl som vant. Det raude og kvite paret (Brannfargane) har Ann Chrisitin bestilt og fått. Paret i grått og raudt blei bursdagsgåve til ei godt venninne ved namn Hege. Eg har faktisk gitt vekk 3 par på kort tid, stolt. Har og eit par i grønt og raudt på pinnene, men det får venta litt då babyane har ein liten tidsfrist på seg :)
Kristin er stor på veldedigheit, og slikt smitta av. Ifjor byrja vi å strikke prematurhuer, eg hadde ein tellar og alt (men falt litt bak på oppdateringen av den). Men no kan eg informere at med kjempegod hjelp av Tove og Kristin fekk eg tredd bånd i dei siste huene mine, 38 i antall. Ann Christin (samme som fekk inne-strikke-sko i Brannfarger) tilbød seg å levere dei på Kvinneklinikken forrige mandag då ho skulle i den rettningen. Fekk vita at Kvinneklinikken blei overraska og gløymte nesten å takke, men blei forklart at dei var gledeleg forfjamsa. Så håpar huene kjem til nytte.

Ellers har det lagt seg 10-12 cm nysnø på balkongkassen min denne søndagen... Dermed kan strikkinga av sokkar, vottar og huer halde fram :)

3 kommentarer:

lise sa...

Så flott jakken ble!

Jeg har fått tak i enda et nøste, så sjalet skal bli ferdig! Dog går det tregt, siden andre ting blir prioritert..

Tøffe tøfler også, forresten!

Solfrid sa...

Flotte inne-strikke-sko. Akkurat disse satt jeg og så på oppskrift på her om dagen og lurte på om jeg skulle bestille. Det blir nok til at jeg gjør det snart for jeg synes de ser lekre ut.

Tove sa...

Jeg synes fortsatt det er frekt at det bare er str 38 på det innestrikkeskomønsteret - det er da ikke alle som har pygméføtter! Så inntil videre må jeg leve (u?)lykkelig uvitende om hvilket fantastisk plagg dette er.... *snurt på mønsterprodusenten*