onsdag 2. juni 2010

Bryllaup!!!

Charlotte har gifta seg med krigaren sin frå World of Warcraft. Dei er blitt Mr. og Mrs. Warcraft :)

Telefonen min ringte ifjor sommar fyrste gongen, trur det var då iallefall. Då hadde Coen og Charlotte bestemt seg for at mai iår skulle ringen på fingen, og eg blei invitert. Slike invitasjonar kjem ikkje ofte, så det var ingenting å tenkja på og eg sa ja med ein gong.

Eg var delvis utskremt fotograf i bryllaupet. Så la meg ta dykk med i bryllaupet som fant stad 28. mai 2010. Småbileta fyrst, det store i midten talar for seg sjølv :) Øverst og rundt ramma mot høgre.

1: Charlotte fekk eit aldri så lite vått utdrikkingslag den 15. mai, spa faktisk, bilete er i frå boblebadet. 2: Dei fleste bruder tek turen via frisøren tidleg morgon på bryllaupsdagen, Charlotte stilte opp 0730 då frisøren ho skulle ha var blitt sjuk og den nye ville ha litt ekstra tid utan prøverunden. 3: Så er Charlotte i bilen, avventar småting som var lagt att i leiligheita og som Camilla sprang etter. 4: Coen har ankommet Oslo Tinghus etter å ha henta familien som stod veldig tidleg opp denne dagen for å fly frå Holland for å delta på bryllaupet, han veit å festa med litt champagne.... brus :) 5: Brudeparet, fulgt av brudefølgje, mot semonisalen på Oslo Tinghus. Dei tek seg riktig så godt ut syns eg :) 6: Dommaren som foretok vielsen var veldig dyktig. Det var veldig romantisk og intimt. Kjapt, nesten for kjapt... Vi hadde veldig god tid etter det. (fortsetjer under bilete)

7 & 8: Utanfor Oslo Tinghus blei det tid til litt obligatorisk fotografering. Og allereie er det rom for litt tull og fanteri i det kanskje 15-20 minuttar lange ekteskapet :) 9: Charlotte og Camilla slår av ein liten prat, planleggar nok dagen vidare. Her må eg jo og skryte av sjalet som Charlotte har på seg. Det har eg hekla til ho. Har brukt Jaipur Silke, bestilt på garn.dk og oppskrifta er her. 10: Charlotte og Coen hadde invitert heile selskapet sitt med på fest i 3 dagar på Kiel-ferja. Tidlegare koleggarer på båten hadde rotta seg saman, så brudeparet måtte ta ein liten brudevals på toppdekket som var fylt med andre passasjerar. Coen gjorde det vitterleg med stil :) 11: Under middagen var der eit par talar, bl.a Hilde (Charlottes forlovar). Ho fortalte om dei fyrste norske setningane som Coen lærte av ho. Rompe og Charlotte var nemt :) 12:Dessert var bryllaupskaka, og du og du var den god!!! Sinnsjukt god, måtte faktisk lura til meg ekstra stykke :)

Turen var fantastisk, bryllaupet var fantastisk, maten var fantastisk, nye bekjente var fantastisk, været var fantastisk, sjøen var fantastisk... Alt var fantastisk!!

MÅTTE SOLA ALLTID SKINNA PÅ MR. & MRS. WARCRAFT!

2 kommentarer:

Nique sa...

Fine bilder og tekst :D

Tove sa...

For det første - du kunne godt ha tatt med et bilde av dritlekre deg i ny kjole! For jeg har bare sett deg med stygge slitte prøveromsko i et prøverom med den på.
For det andre - jeg håper vi får se et litt større bilde av sjalet en eller annen gang! Krøllete work in progress er liksom ikke det samme som ferdig arbeid.
For det tredje - brudeparet var særdeles søte! Lekker brudekjole!