onsdag 12. mai 2010

Loke var konfirmant

Som så mangen andre denne mai månaden har eg vore ein liten tur i konfirmasjon. Kven sin konfirmasjon? Jo, nevøen min Loke. Eg må innrømma at eg er nok den værste tanta han har, men av forskjellege grunnar har det dessverre ikkje falt seg heilt naturleg å ha kontakt slik kanskje folk flest har med nevøar og niesar.

Men dette betyr jo ikkje at eg ikkje er riktig så fornøgd over at Loke er blitt så vaksen at han faktisk er blitt konfirmert. Dette er då rett etter at det værste sjokket over å plutseleg bli 15 år eldre er overstått.

I kyrkja måtte eg og mine foreldre, Lokes Farmor og min pappa, sitja på galleriet. Kyrkja var faktisk så full at det nesten rant over. Såg alikevel Loke frå plassen min, og hugsar eg tenkte kor orginalt av han å ha raud skjorte til dressen sin. Det viste seg då seinare, som de ser av bileta, at Loke hadde bunad. Såg ut til å vera einaste guten i rekkjene med bunad og. Way to go!!!

Må ta hatten av for Loke, han stilte sporty opp til alle mulige slags kombinasjonar av bilete. Greitt han laga mangen fjes, men kven av oss i 15 års alderen gjorde ikkje det etter meir enn 30 min med non stopp fotografering? På bileta har vi så sjølvsagt konfirmanten som gjennomgåande tema. På det øverste bilete er han avbilda med besteforeldra sine, så gjett kven som er min mamma og Lokes Farmor. Nederst er konfirmantens foreldre, der han pappa er min kjære halvbror. Den hoppande guten i midten er neste års konfirmant, Lokes vetlebror.

Gratulerar med vel overstått konfirmasjon Loke :) 

3 kommentarer:

Birkus sa...

En staut kar det der Lene! Så utrolig fott han var i bunad.

Tove sa...

Dæven her var det blitt gult!!!

Rent bortsett fra det var det en staselig konfirmant! Kult at han stilte i bunad....

Irene sa...

Stilig konfirmant i bunad. Men du, han var no faktisk grådig lik på deg, altså!!