onsdag 18. januar 2012

Park #2 - DreamWorld

Øverst: 1) Vel ankommet DreamWorld, kor er køen vår? Kjøp billettar online og gå i kjappare spesialkø... 2) Ein vanntur i det varme gode været, DIGG! 3)  Tårent til Tønneturen. 4) Tårnet til turen BuzzSaw, sinnsjukt bane!!! 5) Dagane blei alltid avslutta med solnedgong
Etter ein kviledag i Brisbane med shopping så vakna vi til rimleg bra vær og kom oss tidleg avgarde til toget. For nok ein gong var det 1 times togtur og ein busstur på 20 min som stod mellom oss og neste park, DreamWorld. Denne parken er drevet av DreamWorks kjent for filmar som; Shrek-filmane, Madagaskar 1 & 2, Gladiator, American Beauty, Redd mening Ryan og Transformers-filmane.

Denne parken hadde mange fleire berg-og-dal-baner enn MovieWorld og færre butikkar. Vi byrja med BuzzSaw, der blei vi sakte men sikkert trukke opp ein vegg (loddrett) og så opp/ned før vi blei sluppe ut ein ein liten korkeskru. Så gjekk det mest på farten vi hadde fått opp og tilbake 2 gongar før vi blei stoppa. Trur alle hadde litt blodsmak i kjeften etter å ha hengt oppned i den ja. Vi fortsatte med 2 rolege, men våte turar. Etterpå var vi i desperat jakt på nokon stad å tørka oss :) Endleg rimleg tørre så kjørte vi Motocoaster, vognene var forma som racersykklar. Vi hadde lenge sikla på Tower of Terror 2. Den bana høyrte vi uansett kor vi var i parken. Så endeleg gjekk vi i kø, men gjett om dei fekk problem med turen når vi hadde stått 15 min i kø då?? Alle blei oppfordra til å forlata køen og heller komma tilbake. Det var uvist når dei ville få fiksa turen. Vi fulgte nøye med, så når vi såg der byrja skje noko så var vi på plass. Og der var jo ikkje kø å snakka om, så på 10 min så blei vi skutt baklengs opp i loddrett posisjon i 120 km/t og sluppe tilbake. IIIIIKKKKK!!!!!!! :D Vi sprang tilbake og klarte akkuratt å få oss ein tur til før parken stengte, TAKK OG LOV for den var KONGE!

Så var det retur til Brisbane, middag og eit godt stykke søvn som gjenstod av den dagen :)

Ingen kommentarer: