onsdag 6. februar 2008

Litt etter litt

Her om dagen fekk eg ein bestilling frå broderen. Han ville gjerne at eg skulle laga ei hekla hue til han, av typen som ein utan hår kan ha og som ikkje gjekk ned over øyrene. Kva farge den skulle vera kunne eg velgja sjølv.

Når broderen bestillar så kan ein nesten ikkje seie at det gidd eg ikkje laga, så eg handla garn alt dagen etter. Då eg ikkje er den som heklar mest i verda så kom Tove med eit forslag til ei oppskrift eg kunne bruka som mal, og så gjekk det eit par/ein del dagar før eg fekk hjelp til å komma igong. Hua til broderen ligg no på kontoret, innpakka og treng litt meir i porto.

Det eg la merkje til etter denne hua var at eg hadde jo garnet som var satt opp i oppskrifta i hylla, så eg laga like greitt ei hua til meg sjølv i diverse lilla-fargar. Trur eg blei rimleg nøgd og :)

Når eg ikkje jobbar, trenar, ete, søve eller strikkar så har nokon kanskje lagt merkje til at kamera er aldri langt unna. Denne gongen vil eg og visa eit bilete eg har teke, dette frå ein flytur påveg til Gardermoen. Klokka er 0700 om morgonen.
Det er så godt som klin umogleg å ikkje ta bilete ut flyvindauga så tidleg på morgonen. Like fantastisk kvar gong.

Reknar med det kjem meir her inne om få dagar, følar det på meg. Produktiviteten blomstrar i strikkekroken :)

1 kommentar:

Tove sa...

Pittelitt vanskelig å ta bilde av seg selv, ja? Littegranne vill i blikket, liksom..... *fnis*