onsdag 25. februar 2009

Maria and Mads sitting in a tree...

... K I S S I N G! og vi veit alle kor uskuldigt men produktivt det kan vera. Ein heil liten babygutt faktisk. Syns det er kjempe kjekt for dei, reknar med store systera og gledar seg ein aldri så liten bit.

Maria er ein god kollega og Mads ein tidlegare god kollega, så eit eller anna måtte eg jo laga :)

Nok ei jakka av typen Baby Jiffy Sweater. Dette var faktisk den fyrste eg laga, og då hadde eg alpakka tilgjengeleg. Så jakka vert eit handvaskplagg...

Må og innrømma at når eg byrja strikka babyhua og smetteskjerf så blei eg hekta og såpasse nøgd med resultatet, så eg berre måtte laga det til denne vetle guten og. Har her og brukt Dale babyull. Oppskrifta er det linka til i innlegget om Thord :)

Avleveringen av gåva var gjordt i skjul. Men sålenge der er andre kollegaer i landskapet når pakken vert lagt på pulten, så er du garantert at nokon fekk det med seg og sladra :) I dette tilfelle så hadde det vist blitt ein liten oppstandelse rundt pulten når pakken blei åpna og. Alltid kjekt å vita at folk likar å sjå det ein lagar.

Ynskjer Maria, Mads og store syster lukke til framover :D

3 kommentarer:

Tove sa...

Typisk nok var jeg på møte da det var oppstandelse, så jeg fikk faktisk ikke sett tingene "live"... Men de ser da ganske bra ut på bilde og!!!

Maria sa...

Vi er på siden din, så kjekt! Mads & co ble svært imponerte de også, og takker så mye. Skikkelig koselig med slike snille, strikkende kollegaer :)

Veronica sa...

En ekstra kjekk dag på jobb for Maria, kan jeg tenke meg. :o)

Ønsker Maria og Mads alt godt!