onsdag 18. februar 2009

Vinterfotografering

Av og til skulle vi vel alle likt å teke fri frå jobb om vinteren for å få litt dagslys. Forrige veke så avtalte eg å ta fri ein halv arbeidsdag. Fyrst snakka eg og Tove om å møtast i sentrum med kamera torsdagen, men ho overtalte meg til å ta forlenge helg så fredag 13. feb gjekk turen til sentrum etter lunsj.

For dei som bur i Bergen eller Bergen omeng så hugsar dei kanskje det sinnsjuke været vi hadde torsdagen 12. feb... Det var snø, sludd og regn i ein fin bøtteballett heile dagen. Så når eg vakna fredag morgon og såg at det var skyfritt ute... Var rimleg happy då ja :)

Bilete til venstre forteljer litt om korleis tilstanden var i Bergen sentrum på ettermiddagen fredag 13. februar. Bilete er frå enden av Shetlands Larsens Brygge ved Zachen.

Etter ein liten tur til Nordnes så møtte vi felles kjente i sentrum og satt oss på kafe og strikka, kosa oss med varm sjokolade og sjokoladekaka. Litt middag litt seinar, før vi gjekk på Bergen Hotel og Pub og strikka vidar. Var ein HERLEG start på helga, slike kan anbefalast til alle ein gong i ny og ne :)

4 kommentarer:

Tove sa...

Bildet ble kult, det! Vet ikke hvilken kalender du har sett på, men på fredag var det den 13.....

Lenedyret sa...

*flau*

Skjønnar ikkje kva eg har tenkt på, men no er det fiksa. Takkar og bukkar :)

Tove sa...

Vel... Kanskje dagen var for bra til at det kunne være fredag den 13? *ler*

Veronica sa...

Det var et fint bilde av Bergen.

Høres ut som en herlig start på helgen. Din dag i sentrum etter lunsj hørtes bedre ut enn min på jobb...

En bra måte å bruke plusstiden. :o)