søndag 18. april 2010

Gåveleiking

Ikkje ofte eg sleng meg med på trekningar. Er nok dessverre altfor pessemistisk, tippar ikkje lotto heller eg. Er og fult klar over at den som intet våger intet vinner, at den som ikkje deltek vinn heller ikkje osv... Men Gåveleiken som eg kom over på reSIRIkulert prøvde eg meg på, og kom gjennom nålauga :)

Så her for vel over ei veke sidan åpna eg postkassen og for ein gong skuld så var det ein pakke som venta på meg. SPANANDE!!!

Sprang opp trappa, låste opp døra og kasta av meg ytterklea og byrja pakka fram...

Fyrst kom eg fram til ein pakke som var flott innpakka med hjarta på og alt (hjarta heng på innsida av ytterdøra mi no). Så pakka eg opp den flotte pakken og då skua augene mine på ein heimestrikka klut (noko eg aldri har strikka sjølv), eit hekla armbånd (som eg hadde beundra på reSIRIkulert sin blogg), ei hekla nålpute (som eg har sett mangan stader i bloggverda og alltid hatt lyst på) og eit veldig koseleg kort. Dette var kjempe koseleg, så no er det min tur å fortsetja leiken :) Dette er veldig mykje kjekkare enn kjedebreva frå barndommen :)


Reglane i gåveleiken er at ein meldar seg på, mottek ei gåve og skal så senda ei gåve vidare til tre nye deltakere innan 365 dagar. På den måten kan flest mogleg etterkvart motta ei fin, og kanskje handlaga, gåve i posten. Kor koseleg er vel ikkje det...?! :o) Så har nokon lyst til å prøva lukka og sjå kva eg kan koka saman til gåve så er det berre å spørja i kommentarfeltet mitt (eller på skravlebrettet) :)

1 kommentar:

medina sa...

Den votteboka har jeg kjøpt på garnbutikk, men jeg vet den skal være å finne på nett. Prøv å søke på thuve-stua.