torsdag 22. september 2011

Fisker og baby

Av og til så får vi alle særdeles gode idear, iallefall så syns vi det sjølv. I forkant av årets blåtur med jobben fekk eg ein slik ide. Tema for blåturen var Maritimt, og på bussen heim frå jobb ein dag så slo det meg... Eg hadde tidleg i min strikkekarriere lagt merke til oppskrifta til nokon huer som var forma som fiskar. Og når ein tek på seg desse huene så ser det ut som at fiskane prøvar å bite av deg hovudet. Så inn på nettet og fant oppskrifta på Knitty.

Fant fram restegarn og strikkepinnar og kasta meg over oppgåva. Fant og ut at denne ideen var så bra at eg måtte dela med andre. Så til slutt så blei det 4 fiskar, ein heil liten stim :) Huene falt såpasse i smak at eg vant ein premie for godt påkomme "utkledning". Fekk og bestilling frå ein kollega på denne rosa fisken på bilete. Den blei avlevert og særdeleg godt mottatt denne veka, noko som var veldig kosleg. Så det gjenstår kun å spela premien min, nemleg Boules.

Andre kollegaer driv med babyproduksjon. Det har ikkje vore ynskje om å dele kunnskapen om kva kjønn denne nye verdensborgaren skal få, før etter garnet var bestilt (på Pickles) og hentesettet var påbegynt. Men uansett kjønn så håpar eg settet fell i smak. Den vordende mora må berre komma tilbake på jobb etter sjukefråværet sitt... Oppskriften er Pickles sitt Melkers Hentesett strikka i Pickles Extra Fine Merino. Knappane er bestilt på etsy.

3 kommentarer:

lise sa...

Kjempebra! *applauderer*

Tove sa...

Bevitnet åpningen av babygaven,og kan skrive under på at den falt i smak!:-)

Camilla sa...

En slik en fisk hadde vært morro å lage ja :)
Du er dreven med pinnene, Lenemor
Luene er veldig morsomme, og hentesettet må jo ha blitt godt mottatt :D

C