fredag 30. desember 2011

Velkommen Gunvor!


Bjørnar og Hanne blei foreldre til Gunvor den 9. des. Gunvor blei dotter nr 3. Ho er heldig som får to storesystre (Oline og Lykke) som kan passa på ho og læra ho alt ho treng. Ryktene, som eg velgjer å tru på denne gongen, seie at når jentene fekk sjå det nye tilskotet for fyrste gong var der ein del falsett lydar :) Eg måtte kjempa hardt for å ikkje komma med tilsvarande utrop når eg såg Gunvor for fyrste gong, ho var kjempe søt (nett som systrene hennar).

Når eg fekk vita at Gunvor var påveg så spurte eg Hanne kva ho skulle likt å få i babygåve. Det einaste ho kunne komma på er eit pledd eg har strikka før (faktisk inspirasjonen til å byrja å blogga) og det blei sjølvsagt laga. Oppskrifta er frå eit gamalt Sandnes Garn hefte som eg har fått av mamma. Til pleddet var det og ein sparkebukse med hue og sko til. Så dette ville eg og gjerne laga til Gunvor.
Pga eit par små garnproblemer så blei eg ikkje ferdig med dette før etter Gunvor var komt til verda. Med garnproblem meinar eg at eg gjekk tom for garn... Garnet eg brukte var Pickles Baby Merino. Og når eg bestilte nytt så fekk eg feil farge. Så då måtte eg ta kontakt med Pickles og dei fiksa alt for meg, så servicen der er absolutt upåklageleg. Så med korrekt garn i strikkekorga att så fortsatte produksjonen, men den blei litt forsinka. Til gjengjeld så fekk eg møta Gunvor og gitt gåva samstundes, det var veldig kjekt :)


Sidan eg ikkje strikka noko nevneverdig når Oline og Lykke var baby så fekk eg lyst til å gje noko ekstra denne gongen. Denne kjolen strikka eg for lenge sidan, men følte den var perfekt i denne samanhangen.

No gjenstår det å følgja med oppveksten på denne skjønningen og eg gledar meg. Har vore veldig koseleg å vera tilstade i oppveksten til Oline og Lykke så langt.

Snart kan det kanskje bli hytteturar igjen??

Ingen kommentarer: