lørdag 12. juli 2008

Nine to Five

Eg klarar vist ikkje å ta ein sokkestrikkepause. Etter forrige par sokkar (Bellatrix-sokkane) så tenkte eg at no skulle det bli ei stund til eg laga sokkar igjen, det vara knapt ut dagen... La nemleg opp og strikka eit stykke på desse allereie same kvelden. Men ein stor forskjell er at desse skulle og ville eg ha einsfarga, og då hadde eg svart Regina Silk i huset. Hadde nemleg byrja på eit par knestrømpar for eit tid tilbake som berre låg der og ikkje voks. Så rekka opp :)
Desse sokkane kjem eg nok til å bruka mest av alle eg har strikka. Dette fordi eg likar mønsteret veldig godt, fargen er særdeles anvendleg og garnet er jo ubeskriveleg deilegt.

Flettemønsteret på sokkane er laga utan hjelpepinne, så det gjorde det mykje enklare å strikka. Har nemleg ikkje fått teken på flettestrikking endå... Får sjå om eg kan prøva meg iløpet av sommaren :)

På bilete til venstre ser ein og delar av dei nye balkongmøblane mine. Fekk nemleg lurt Tove og Oddis til å vera med på Ikea for å handla møblane og ikkje minst setja dei saman etterpå. Lavendelplanten på bordet blei ein ekstra bursdagsgåve frå Tove (Tusen takk, Lavendelen leve framleis). Tusen takk til begge for all hjelpa, dei møblane skal bli brukt ein god del. Spesielt når det vert golfturnering i balkongkassen min :)

5 kommentarer:

oddis sa...

Synes nå du har et solid grep om flettestrikking jeg. med eller uten hlelpepinne :)

lise sa...

Flotte sokker - lurt med noen svarte til tross for vrimmelen av fint, fargerikt sokkegarn.

Tove sa...

Folk kommenterer sokkene men ikke golfturneringen? Jeg er sjokkert... *ler*
Eksepsjonelt pene møbler, spesielt stolene ble bra synes jeg. Og lavendelen? Ubeskrivelig.... Tvillingbroren bor på altanbordet mitt nå!
Og møblene virker, for jeg kom hjem med fin brunfarge etter å ha sittet på dem en hel ettermiddag.

Irene sa...

Du er i skikkelig sokkemodus, du ser jeg. Det er bra, for med dette sommervæert trenger man tjukkelabber nesten hver dag!

Veronica sa...

Golfturnering...? Den må du forklare på mandag...

Ser ikke så mye av dem, men hagemøblene dine ser flotte ut.
Liker fargen på treverket.

Lavendelplanten passet godt inn. Gleder meg til å se det med egne øyne. :)

Sokkene var også pene og de så behagelig ut. Har ikke kommet videre med mine sokker. Kan ikke si at jeg har falt for sokkestrikking, men kanskje det blir bedre med tiden.

Snakkes på mandag.