onsdag 15. april 2009

Toveliten hadde bursdag idag :)

Tove hadde bursdag idag, blei stor jenta :)

Historien om hennar bursdagsgåver byrjar for lenge sidan då eg etter ei stund med blogging har funne mykje rundt om på andre bloggar som eg har hatt lyst til å laga. Å sy vesker er intet unntak. Eg, Tove og Kristin har alle lenge sett og fundert på dette. Så på Ikea her før påsken blei eg ekstra inspirert. Eg leita meg fram til eit stoff med den rette retro-følelsen og kjøpte 2 meter. Vel heime gjekk eg gjennom alt sengetøyet mitt og fant litt som var modent for utskifting. Alt dette blei pakka i kofferten heim til Sogn.

Vel heime i Sogn fekk eg mamma til å leite fram endå litt sengetøy som var moden for utskifting. Og så byrja eg å tenkje hardt... Eg hadde nemleg ingenting utanom bilete frå Lise og Shamu sine bloggar å gå etter. Eg teikna litt, klippa ut på småark, tenkte endå litt til, laga større mønster, så byrja eg å klippe og sy.

Etter to dagar med jobbing så blei resultatet veske nr 1 på bilete her. Denne blei då gitt til Tove i bursdagsgåve. Fekk inntrykk av at stoffet var passe retro, veska var passe stor (men kunne ha prøvd å laga litt lommer i foret), fargane falt i smak... Ei OK fyrste vekse syns eg, iallefall når ein tenkjer på at eg ikkje har gjordt noko større enn å sy opp jeans sidan ungdomsskulen.

Gratulerar med dagen nok ein gong Tove :)

7 kommentarer:

Shamu sa...

Så fin veske, også så moro at du har inspirert av mine vesker da! :-)

BTW, kjenner du Lasse hos "Rundt om rundt"? Ser han i blogglisten din. :)

Bente sa...

Kjempeflott veske!
Synes du har vært kjempeflink og jeg kan ikke si ut fra bildet at du må forandre eller endre eler forbedre noe som helst!
Det eneste du skal passe litt på, etter min egen smertelige erfaring; sengetøy som er modent for utskifting kan kanskje være så slitt at det ikke tåler stort... det kan revne som om det er "morkent" - jeg bruker helst slikt selv som mellomlag i bordbrikker, grytekluter og slikt som quiltes.

Synnøve sa...

Så lekker veske du har sydd. Herlig vårfriske farger.

HobbyMegHer sa...

Den ble kjempeflott!

Tove sa...

For det første er jeg imponert over at noen gidder bruke så mye tid og energi på å lage bursdagsgave til meg. For det andre er jeg superfornøyd og har flyttet inn i vesken allerede! Et lite ekstra rom til småting som f.eks. nøkler hadde vært praktisk ja, men lar da ikke sånne bagateller stoppe meg! Og så er det gooood plass til strikke/hekletøy og jeg vedder en krone på at bæreposeforbruket kommer til å gå ned....

TUSEN, TUSEN TAKK!!!!!

lise sa...

Så flott bursdagsveske! Stoffet du har brukt er sinnsykt tøft!

Irene sa...

Utrolig flott veske, heldige Tove!!