mandag 6. april 2009

Svar på eiga utfordring...


For dei som har vore innom bloggen min har de kanskje lagt merke til utfordringen eg har satt igong. Når ein gjer slike ting så følar eg det er berre rett og rimleg at eg og kjem med bidrag til utfordringen.

Har lenge tenkt på kva eg kunne ta bilete av. Der er mangen blomstrar no i vårværet som er fine, har vurdert diverse trafikkskilt, arkitekturlege bilete m.m. Men til slutt falt eg på ideen at eg måtte bruka garn i mine bilete :) Sjølvsagt....

Så idag, fyrste dagen i sogn på påskeferie, raidet eg mamma sitt garnlager. Fant to nøster av kvar primærfarge som eg hespa opp til runde nøster. Så då får eg dekka alle fargane og formen rund/kule.
Etter det var det å bruka fantasien og mykje av det eg har av artistiske aner. Byrja med å oppstillingen med nøstene, strikkepinnar og målebånd mot blå bakgrunn (bunnen av bassenget i vinterhage). Så festa eg sytråd på nøstene mine og hang dei i ei bjørk, så på ein balansevekt frå oldefar, så i dverg-granene i hagen. Tok med eit lite utvalg frå bileta mine :)
Kanskje påsken vil kunne lura fram fleire bilete, for dette var veldig kjekt :)
GOD PÅSKE til alle!!!

4 kommentarer:

- Rundtomrundt sa...

Se der ja, der har du fått fart på fantasien. Jeg likte spesielt det først bildet ditt :) Der kunne du kanskje ha fokusert mer på garnnøstene, men det er kanskje bevisst at det er treet som er i fokus?

"Det blå" bildet var også veldig bra komponert.

Thumbs up!

Samler du de beste i fra alle til slutt?

Anonym sa...

Viva espana, viva vik, viva feios, VIVA VANGSNES

Lenedyret sa...

Eit samandrag etter påsken er veldig god ide :D

Og kven er den anonyme personen som trulegvis er frå Vangsnes??? Meg veldig nyfiken gitt!

Anonym sa...

Hallo. Det er Firtjof den frøkne her. Jeg fryser på hode da denne forbaskade hjelmen ikke varmer så fælt. Kan du strikke en gigant lue som jeg kan bruke? ps. slutt å se under skjørtet mitt, de er så stor som du tror.