søndag 20. april 2008

Aktiv "sommer"dag

Eg og Oddis var ubeskriveleg aktive idag, ikkje det at han ikkje har vore det før i veka (sjekk bloggen hans).

Vi avtalte å møtas ved Fjellveien stasjon og gå/sykla derifrå til Fløien. Så eg tok bussen til byen, gjekk til Skansen, Fjellveien, ilag fortsatte vi til Fløien, så innover til Brushytten, tok av til Monkebotn og så til Eidsvåg. Eg jogga faktisk heile stykket mellom demningane i Monkebotn, mest fordi eg ikkje turde stoppa i grusen pga faren for å gå på tryne.

Været i det siste har vore heilt uttruleg så kryssar fingrane for at det holdt seg slik at ein kan ta eit par turar til. Bileta bevisar at det var ein fin tur.

Strikkinga har heller ikkje vore gløymt i helga :) På laurdag var eg, Tove, Theresa (venninne av Tove), Ann Christin og Hanne på takterrassen til Era. Der kosa vi oss i sola med strikketøy, kaldt og varmt å drikka, litt mat og godt selskap. Vel heime etter turen idag så måtte eg rekke opp heile sokken som eg hadde byrja på til ho mor. Ein vert alltid klok av skade, neste gong skal eg teste størrelsen før eg kjem til foten. Men har ikkje mista motet heldigvis :)

6 kommentarer:

Veronica sa...

Høres ut som en flott helg! :)
Krysser fingrene for mange solskinnsdager denne våren og sommeren!

Irene sa...

Tur ja, har vert på tur i helgen, jeg også..Men om det ble så mye trimming vet jeg ikke. Prøver igjen en annen gang, jeg..hihi

oddis sa...

Kjekk tur, selv om jg trodde jeg skulle omkomme første 1,5 timene :)

Tommy sa...

Hørtes ut som en god tur ja. Redd jeg hadde omkommet hvis jeg skulle tråkket meg oppover fjellet. Får trene litt til og fra jobb før jeg starter på et sånt abisiøst prosjekt :)

oddis sa...

Prosjektet er egentlig ikke så veldig ambisiøst. For min del var det ca 150 km i beina de siste 4 dagene som gjorde det til en utfordring.

oddis sa...

Jeg dyttet sykkelen opp, det er viktig å gå med seg :) Det er uansett ikke lov med sykkel i fløysvingene. men jeg satser på at sykkeldytting er godkjent. :)