torsdag 17. april 2008

Avdelingstur til Kiel

Torsdag 10. april, grytidleg på morgonen var starten på Avdelingsturen med jobben. Vi måtte sjølv sørgje for å komma oss på Flesland til flyet letta.

Eg og Tove reiste med Norwegian frå Bergen til Oslo, medan resten reiste med SAS. Vel framme på Gardermoen måtte vi faktisk venta på dei andre då SAS-flyet hadde hatt tekniske problem. Etter å ha vore litt engsteleg for at vi skulle bli forsinka så var dette veldig gledeleg for oss, kanskje ikkje fult så kjekt for alle andre.

Men vi kom oss på båten alle som ein og virka ei stund som at vi tøffa avgarde mot finare vær, men det skulle endra seg...

Ankomst Kiel var ca 10:00 fredags morgon, og då hadde alle 4 timar til fri disposisjon. Kan ikkje klaga av slikt :)

Bilete til høgre visar korleis ein varmar husa i tyskland på vinterstid. Kanskje ikkje det mest effektive eg har sett men... Får sende dei eit bilete av ein varmeomn og ein peis, kanskje det skapar vei i vellinga.

Så tusla vi på handle senteret eit par timar før vi måtte tilbake til båten og tøffe i rettning Noreg att. Det var kjekt på båten. Den var stor og fin, god mat var der, show, tax free (ikkje minst), casino og mykje meir.

2 kommentarer:

oddis sa...

Snodige folk disse tyskerne. Men tanken er god mht til energisparing og slikt :)

Veronica sa...

Er glad jeg ikke har måttet strikke så store luer... Kan bare tenke meg størrelsen på strikkepinnene...

Det var en vellykket tur. Og jeg må virkelig si at M/S Color Magic er en stor oppgradering i forhold til M/S Prinsesse Ragnhild!