torsdag 17. april 2008

Turist i eigen hovudstad

Eg har vore i Vigelandsparken ein gong før, men den gongen var Frognerbadet den delen som lokka. Denne gongen såg eg verkeleg inngåande på skulpturane som var der. Som Tove alt har nemt i sin blogg så var Monolitten seriøst fasinerande. Frå nokon vinklar var den makaber, men samstundes og fantastiks flott.
Skulpturane i heile parken var i syklussar, alltid det same men på ein ny måte. Livet frå ein var unge og til dagen ein vert gamal. Syns desse 3 personane var så koslege :)
Fosteret, også vist på Tove sin blogg. Det eg syns er spesielt fint med bilete er at ein i bakgrunnen ser kva fosteret kan gleda seg til
Men sightseeing i eigen hovudstad slutta ikkje med Vigelandsparken. Vi tok og turen til Akershus Festning. Der har eg faktisk aldri vore. Så det å prøva å skyta hovudet av personen som kom med ideen er kanskje ikkje det luraste. Men gjorde det ikkje så denne dagen enda med at vi åt lunsj på United Bakeries, seriøst svære blingsar på det bakeriet... For ikkje å snakka om scones med frukt og nøtter *sukk!*

Mandag og tysdag hadde vi Kontaktvalgt samling på Jevnaker/Hadeland. Vi reiste dit søndags ettermiddag og blei dei to einaste gjestene på hotellet til godt utpå kvelden. Vi gjekk oss ein tur i fjorden då den var rimleg tom for vatn (foto). Då været ikkje var til å skryte av så returnerte vi tidleg til hotellet. Satt heller der og kosa oss med te, strikketøy og ekstra scones frå United Bakeries i Oslo.

4 kommentarer:

Tove sa...

Du skulle benyttet deg av muligheten mens du hadde den!!!! *fnis*
Søker herved om tillatelse til å benytte meg av bildet!

Tove sa...

Forresten synes jeg at jeg hørte noe om en oppgave som skulle skrives? *fniser litt til*

Hanne sa...

Gjett om jeg har klatret mye på de skulpturene opp gjennom barndommen! Ble litt nostalgisk her...

Veronica sa...

På tross av ustabilt vær, virker det som om dere hadde noen fine dager på Østlandet. :)